Espai nordic del Capcir

Sud del nord al cor del Parc Natural Regional dels Pirineus català. Els països nòrdics: Un alenada d'aire fresc ... 

 
 

Abans de l'arribada de la neu, aprofiteu dels notres promocions en els paquets de temporada nacionals i departementals !

El Capcir regió nòrdica

Espai nòrdic CAPCIR (lloc de la Llosa) està tancat des del 2013.03.31. Anar al proper hivern!.

Gràcies a la lleugeresa i flexibilitat del material, l'esquí de fons és ara un tònic pràctica múltiple, accessible a tots, una font de benestar, la forma i el descobriment. Aquesta és una activitat física completa que es desenvolupa qualitats d'habilitat, equilibri, flexibilitat, bona coordinació, el que pot ser practicat a qualsevol edat.

Els nòrdics Àrea Capcir al cor del Pirineu català i la seva espectacular paisatge, a l'espera per als amants de la natura que vulguin experimentar un veritable moment de relaxació i convivència mitjançant la pràctica d'un esport i diversió.

esquí de fons, senderisme, excursions amb raquetes, marxa nòrdica, trineus de neu, gossos de trineu, biatló, ... són totes les oportunitats per divertir-se amb la seva família.

Els països nòrdics: un estil de vida

Espais intactes, la neu verge, paisatges en silenci, aquesta és probablement la millor definició de lloc Capcinesos oferint una varietat de senders i segur valls i pobles propers tranquil on hi ha un allotjament de caràcter.

Properament al lloc català nord permet recarregar, per trencar amb el diari, per acabar només amb la família o amics als vessants i en les àrees de joc i més tard en el dia, un gimnàs o al voltant d'una especialitat de muntanya.